Vacatures

Een nieuwe uitdaging bij Bolckmans?

Zoekt u een nieuwe uitdaging in een dynamisch bouwbedrijf dat technologisch mee aan de top staat?
Bolckmans heeft regelmatig vacatures voor mensen die van aanpakken weten: ingenieurs, monteurs, afwerkers,... Consulteer deze pagina's en ontdek de uitdaging die bij u past.

Waarom kiezen voor Bolckmans?

U werkt in een toekomstgericht en toonaangevend bouwbedrijf dat ruimte creëert zodat mensen zich kunnen ontwikkelen en waar het aangenaam werken is. Bovendien kan elke nieuwe medewerker rekenen op een interne opleiding.
Bij Bolckmans krijgt u reële doorgroeimogelijkheden en kunt u desgewenst kiezen voor jobrotatie.
Verder bieden wij een competitief salarispakket met extralegale voordelen.
Geen passende vacature gevonden ? Geen nood, spontane sollicitaties zijn ook altijd welkom. Stuur je CV met begeleidende motivatiebrief naar info@bolckmans.be en u hoort nog van ons.

Ervaren bekister regio Turnhout

Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een ervaren bekister regio Turnhout.

Als bekister voert u de funderings-, bekistings -en rioleringswerken uit op onze werven zodat deze tijdig, efficiënt en correct geplaatst zijn. Het takenpakket betreft zowel traditionele als systeembekisting, plaatsen van wapening en betoneren. Deze taken voert u samen met uw 2 collega's uit.

Bij afwezigheid van de ploegbaas heeft u de capaciteiten om de job tijdelijk van hem over te nemen. U kan hierbij uitvoeringsplannen lezen, leiding geven en verantwoordelijkheid opnemen. Een rijbewijs en ervaring in bekistingswerken zijn basisvereisten!

info@bolckmans.be

All-round arbeider ruwbouw regio Keerbergen - Mechelen

Momenteel zoeken wij een allround arbeider ruwbouw regio Keerbergen - Mechelen.

Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn.

Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken (staal/beton/prefabwanden), montage dak -en wandbekleding (bardageplaten/sandwichpanelen) en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken.

Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Keerbergen - Mechelen woonachtig zijn. Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

Bent u een manusje-van-alles zonder hoogtevrees en spreekt deze functie met een gevarieerd takenpakket u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Ploegbaas-afwerker ruwbouw

Wegens een toename in het werkvolume wensen we een nieuwe afwerkploeg op te starten.
Omwille van deze reden zijn we op zoek naar een ploegbaas-afwerker.

Als ploegbaas-afwerker ruwbouw leidt, coördineert en voert u de afwerkingswerkzaamheden op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn.

Uw takenpakket bestaat uit het plaatsen van diverse plooistukken (L-, U-, Z-profielen), kitwerken, plaatsen van afvoerbuizen, herstellen van (cellen)betonpanelen, plaatsen van dorpels in blauwe steen en het afstellen van druklagen. Ook bent u bereid om mee te helpen bij het monteren van constructies/wandbeplating en kan u op dit gebied kleinere werken zelfstandig tot een goed einde brengen. U hebt geen hoogtevrees, kan werken met een telescoophoogwerker en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Als ploegbaas leidt u deze werken, doet de taakverdeling en stuurt uw ploegleden aan, dit steeds met oog voor veiligheid, kwaliteit en snelheid. Verder controleert u de werken en rapporteert u aan de werfleiding. Wij voorzien een camionette volledig uitgerust met alle gereedschap voor deze functie zodat u steeds rechtstreeks vanuit uw woonplaats naar onze werven kan rijden.

Spreekt deze functie als ploegbaas u aan en heeft u ervaring in deze werken of wenst u door te groeien naar ploegbaas? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Ervaren bekister regio Waasland - Lokeren

Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een ervaren bekister regio Waasland - Lokeren.

Als bekister voert u de funderings-, bekistings -en rioleringswerken uit op onze werven zodat deze tijdig, efficiënt en correct geplaatst zijn. Het takenpakket betreft zowel traditionele als systeembekisting, plaatsen van wapening en betoneren. Deze taken voert u samen met uw 2 collega's uit.

Bij afwezigheid van de ploegbaas heeft u de capaciteiten om de job tijdelijk van hem over te nemen. U kan hierbij uitvoeringsplannen lezen, leiding geven en verantwoordelijkheid opnemen. Een rijbewijs en ervaring in bekistingswerken zijn basisvereisten! Vervoer vanuit uw regio naar onze werven wordt voorzien!

Spreekt deze job u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Bekister-graafkraanbestuurder regio Waasland - Lokeren

Momenteel zijn wij op zoek naar een bekister-graafkraanbestuurder regio Waasland - Lokeren

Als bekister-graafkraanbestuurder voert u, samen met uw collega-ploegleden, de funderings- , bekistings- (zowel traditioneel als systeembekisting) en rioleringswerken (PVC-riolering) op de werf uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig geplaatst zijn.

Uw job bestaat uit 50 % kraanwerk (besturen van 13-tons rupskraan) en 50 % meehelpen als bekister met de rest van uw ploeg. Vervoer vanuit uw regio naar onze werven wordt voorzien!

Spreekt deze job met verantwoordelijkheid u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Werkvoorbereider (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider :

Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van (delen van) uitvoeringsplannen zodat op de werf snel, efficiënt en foutloos gebouwd kan worden.

Daarnaast zorg je ook voor :
- controleren en verbeteren van externe tekeningen
- uittellen van hoeveelheden
- opmaken van stuklijsten en stuktekeningen

Profiel
- opleiding bouwkundig tekenaar of gelijkwaardig door ervaring
- een goed ruimtelijk 3D inzicht
- creatief in het zoeken naar technische oplossingen
- kennis van Autocad en/of Tekla

Aanbod
Je krijgt de kans om te werken voor een bedrijf waar de medewerker centraal staat en waar geïnvesteerd wordt in ontwikkeling en groei.
Wij bieden je een doorgedreven opleiding aan en de kans om je te ontwikkelen tussen een groep enthousiaste collega's. Daarnaast kan je genieten van een competitief verloningspakket en extra legale voordelen en is er een goede balans werk/privé door onze glijdende werkuren en flexibele vakantieregeling.

Ben jij gepassioneerd door de bouwsector en al zijn ontwikkelingen ?
Dan kan jij onze nieuwe collega worden ! Stuur zeker je CV naar : cpi@bolckmans.be

info@bolckmans.be

Projectingenieur (m/v)

Om onze ambities waar te maken zijn wij op zoek naar versterking !

Als projectingenieur binnen het team Ontwerp & Bouwtechniek ben jij onze vrouw of man die vanop een blanco blad de ideeën van een klant tot leven brengt. Samen met de commercieel manager doorloop jij het ganse creatieve proces van ontwerp, technische haalbaarheid en prijsraming voor de (potentiële) klant.
In de hoedanigheid van projectingenieur wordt je tevens ingeschakeld om bestaande klantenideeën terug kritisch in vraag te stellen, een beetje out-of-the-box denken is daarbij mooi meegenomen.

Binnen Bolckmans word je in deze rol tevens verder ondersteund door een BIM modelleur voor het effectief opmaken van het bouwmodel en de toekomstige prijsramingen. De effectieve detailbudgettering gebeurt vervolgens door de calculatiedienst.

Kernwoorden die jou omschrijven :
Klantgerichtheid - samenwerkingsvermogen -creativiteit -innoverend vermogen - probleemoplossend -impact – doorzetter

Jouw achtergrond :
- In het bezit van een masterdiploma bouw of architectuur
- Je hebt een passie voor bouw, bouwtechnieken en reglementering
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden
- Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie

Aanbod :
We bieden je een aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen en een bedrijfswagen met tankkaart. Daarnaast behoud je een goede balans tussen je werk en privé dankzij onze glijdende werkuren en een soepele verlofregeling.

Voel jij je geroepen om ons team te versterken ? Stuur dan zeker je C.V. naar cpi@bolckmans.be

info@bolckmans.be

Opleidingsproject bekister, monteur, afwerker in samenwerking met Constructiv en VDAB

Van 8 oktober 2018 tot en met 21 december 2018 organiseren wij in samenwerking met Constructiv en VDAB de opleiding bekister, monteur en afwerker. In deze opleiding leer je dan ook afwisselend bekisten, monteren en afwerken. Verder leer je werken met een telescoophoogwerker en kun je je VCA-attest behalen. Als de opleiding goed verloopt, kan je bij ons aan de slag.

Wat houdt de opleiding in?
• Afwisselend werkplekleren als bekister, monteur en afwerker
• Attesten VCA en hoogwerker
• Opleiding elektrisch handgereedschap bij Bolckmans

Wie zoeken we?
• Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan in 1 van deze functies.
• Je hebt zeker geen hoogtevrees
• Je bent handig
• Je werkt graag buiten en op verschillende plaatsen
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B
• Je bent woonachtig in de regio Hoogstraten - Brecht - Sint-Job in't Goor of kunt zich gemakkelijk verplaatsen tot deze opstapplaatsen.

Hoe inschrijven?

Schrijf je in bij Elke Van Bael van Constructiv (elke.vanbael@constructiv.be of telefonisch 0494/80.45.63) voor één verplichte infosessie. Deze vinden plaats bij VDAB Turnhout op 20 september 2018 of bij Bolckmans nv, industrieweg 4 te Hoogstraten op 25 september 2018. Ze starten telkens om 09:00 uur stipt. Na de infosessie volgt een persoonlijk gesprek met een medewerker van Constructiv en Bolckmans.

Voor bijkomende informatie kan u steeds bij Jo Donckers van de personeelsdienst terecht.

info@bolckmans.be

All-round arbeider ruwbouw regio Zwijndrecht-Kruibeke

Momenteel zoeken wij een allround arbeider ruwbouw regio Zwijndrecht-Kruibeke.

Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn.

Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken (staal/beton/prefabwanden), montage dak -en wandbekleding (bardageplaten/sandwichpanelen) en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken.

Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Zwijndrecht-Kruibeke woonachtig zijn. Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

Bent u een manusje-van-alles zonder hoogtevrees en spreekt deze functie met een gevarieerd takenpakket u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Monteur constructiebouw regio Antwerpen

We zijn op zoek naar een monteur constructiebouw uit de regio Rijkevorsel - Brecht - Beerse - Merksplas.

Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder monteert u de prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen) alsook de tussenvloeren (welfsels/predallen). Een rijbewijs, enige ervaring met een hoogwerker en geen hoogtevrees zijn een must!

Heeft u enige ervaring in deze werken en spreekt deze functie u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk! Vervoer vanuit uw regio naar onze werven wordt voorzien!

info@bolckmans.be

All-round arbeider ruwbouw regio Hoogstraten - Brecht

Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw regio Hoogstraten-Brecht.

Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn.

Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken.

Deze werken voert u uit samen met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

Bent u een manusje-van-alles en spreekt deze functie met een gevarieerd takenpakket u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Bekister-graafkraanbestuurder regio Turnhout

Momenteel zijn wij op zoek naar een bekister-graafkraanbestuurder regio Turnhout.

Als bekister-graafkraanbestuurder voert u, samen met uw collega-ploegleden, de funderings- , bekistings (zowel traditioneel als systeembekisting)- en rioleringswerken (PVC-riolering) op de werf uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig geplaatst zijn.

Uw job bestaat uit 50 % kraanwerk (besturen van 13-tons rupskraan) en 50 % meehelpen als bekister met de rest van uw ploeg.

Spreekt deze job met verantwoordelijkheid u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Calculator (m/v)

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een calculator (M/V).

Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van correcte kostprijscalculaties voor de jouw toegewezen projecten in aanbesteding.

Daarnaast sta je in voor het :
- analyseren van het pakket van eisen of lastenboek van de projecten
- uitwerken technische oplossingen en methodes/varianten, je optimaliseert waar nodig
- opvragen van prijzen bij leveranciers & onderaannemers
- opmaak van de offerte en verwerken van de gegevens in het ERP systeem
- bijstaan van de commercieel manager in zijn bespreking en verdediging van de offerte

Profiel
- bachelor of master bouwkunde of gelijkwaardig door relevante ervaring
- gedreven en resultaatgericht
- nauwkeurig en punctueel
- creatief in het zoeken naar technische oplossingen

Aanbod
Je krijgt de kans om te werken voor een bedrijf waar de medewerker centraal staat en waar geïnvesteerd wordt in ontwikkeling en groei.
Wij bieden je een doorgedreven opleiding aan en de kans om je te ontwikkelen tussen een groep enthousiaste collega's. Daarnaast kan je genieten van een competitief verloningspakket en extra legale voordelen.

In het kader van onze verdere groei zet Bolckmans een revolutionaire stap in de toekomst. Achter de schermen werken wij hard aan 3D calculatie. Als jonge en/of gedreven ingenieur kan je mee pionier worden in het ontwikkelen en verfijnen van dit systeem.

Ben jij gepassioneerd door de bouwsector en al zijn ontwikkelingen ?
Dan kan jij onze nieuwe collega worden ! Stuur zeker je CV naar : cpi@bolckmans.be

info@bolckmans.be

Monteur constructiebouw regio Rijkevorsel - Brecht - Beerse - Merksplas

We zijn op zoek naar een monteur constructiebouw uit de regio Rijkevorsel - Brecht - Beerse - Merksplas.

Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder monteert u de prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen) alsook de tussenvloeren (welfsels/predallen). Een rijbewijs, enige ervaring met een hoogwerker en geen hoogtevrees zijn een must!

Heeft u enige ervaring in deze werken en spreekt deze functie u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Evaren bekister regio Hoogstraten - Brecht

Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een ervaren bekister regio Hoogstraten - Brecht.

Als bekister voert u de funderings-, bekistings -en rioleringswerken uit op onze werven zodat deze tijdig, efficiënt en correct geplaatst zijn. Het takenpakket betreft zowel traditionele als systeembekisting, plaatsen van wapening en betoneren. Deze taken voert u samen met uw 2 collega's uit.

Bij afwezigheid van de ploegbaas heeft u de capaciteiten om de job tijdelijk van hem over te nemen. U kan hierbij uitvoeringsplannen lezen, leiding geven en verantwoordelijkheid opnemen. Een rijbewijs en ervaring in bekistingswerken zijn basisvereisten!

Spreekt deze job u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be