Vacatures

Een nieuwe uitdaging bij Bolckmans?

Zoekt u een nieuwe uitdaging in een dynamisch bouwbedrijf dat technologisch mee aan de top staat?
Bolckmans heeft regelmatig vacatures voor mensen die van aanpakken weten: ingenieurs, monteurs, afwerkers,... Consulteer deze pagina's en ontdek de uitdaging die bij u past.

Waarom kiezen voor Bolckmans?

U werkt in een toekomstgericht en toonaangevend bouwbedrijf dat ruimte creëert zodat mensen zich kunnen ontwikkelen en waar het aangenaam werken is. Bovendien kan elke nieuwe medewerker rekenen op een interne opleiding.
Bij Bolckmans krijgt u reële doorgroeimogelijkheden en kunt u desgewenst kiezen voor jobrotatie.
Verder bieden wij een competitief salarispakket met extralegale voordelen.
Geen passende vacature gevonden ? Geen nood, spontane sollicitaties zijn ook altijd welkom. Stuur je CV met begeleidende motivatiebrief naar info@bolckmans.be en u hoort nog van ons.

Projectingenieur (m/v)

Om onze ambities waar te maken zijn wij op zoek naar versterking !

Als projectingenieur binnen het team Ontwerp & Bouwtechniek ben jij onze vrouw of man die vanop een blanco blad de ideeën van een klant tot leven brengt. Samen met de commercieel manager doorloop jij het ganse creatieve proces van ontwerp, technische haalbaarheid en prijsraming voor de (potentiële) klant.
In de hoedanigheid van projectingenieur wordt je tevens ingeschakeld om bestaande klantenideeën terug kritisch in vraag te stellen, een beetje out-of-the-box denken is daarbij mooi meegenomen.

Binnen Bolckmans wordt je in deze rol tevens verder ondersteund door een BIM modelleur voor het effectief opmaken van het bouwmodel en de toekomstige prijsramingen. De effectieve detailbudgettering gebeurt vervolgens door de calculatiedienst.

Kernwoorden die jou omschrijven :
Klantgerichtheid - samenwerkingsvermogen -creativiteit -innoverend vermogen - probleemoplossend -impact – doorzetter

Jouw achtergrond :
- In het bezit van een masterdiploma bouw of architectuur
- Je hebt een passie voor bouw, bouwtechnieken en reglementering
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden
- Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie

Aanbod :
We bieden je een aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen en een bedrijfswagen met tankkaart. Daarnaast behoud je een goede balans tussen je werk en privé dankzij onze glijdende werkuren en een soepele verlofregeling.

Voel jij je geroepen om ons team te versterken ? Stuur dan zeker je C.V. naar cpi@bolckmans.be

info@bolckmans.be

All-round arbeider ruwbouw regio Zwijndrecht-Kruibeke

Momenteel zoeken wij een allround arbeider ruwbouw regio Zwijndrecht-Kruibeke.

Als allround arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn.

Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken.

Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Zwijndrecht-Kruibeke woonachtig zijn.

Bent u een manusje-van-alles zonder hoogtevrees en spreekt deze functie met een gevarieerd takenpakket u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Ervaren monteur constructiebouw regio Antwerpen

We zijn op zoek naar een ervaren monteur constructiebouw uit de regio Antwerpen.

Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u welfsels en tussenvloeren alsook monteert u prefab wanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn een must!

Spreekt deze functie u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Afwerker ruwbouw regio Wuustwezel

Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een afwerker ruwbouw regio Wuustwezel.

Als afwerker ruwbouw voert u op de werf diverse afwerkingswerkzaamheden aan de ruwbouw uit zodat deze werken tijdig, correct en efficiënt uitgevoerd worden. Uw takenpakket bestaat o.a. uit het plaatsen van diverse plooistukken (U, L, Z-profielen), kitwerken, plaatsen van dorpels in blauwe steen, afstellen van druklagen en herstellen van cellenbeton -en betonpanelen.

Bovendien bent u bereid mee te helpen bij het monteren van staalstructuur, prefabwanden en sandwichpanelen. Ook zorgt u er mee voor dat de opleveringspunten bij het einde van een project mee opgelost worden.

U werkt in een klein team van 2 personen waarbij de ploegbaas u verder kan opleiden in de job. Verder heeft u geen hoogtevrees en bent u in het bezit van minstens een rijbewijs B.

Spreekt deze functie met gevarieerd takenpakket u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be

Calculator (m/v)

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een calculator (M/V).

Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van correcte kostprijscalculaties voor de jouw toegewezen projecten in aanbesteding.

Daarnaast sta je in voor het :
- analyseren van het pakket van eisen of lastenboek van de projecten
- uitwerken technische oplossingen en methodes/varianten, je optimaliseert waar nodig
- opvragen van prijzen bij leveranciers & onderaannemers
- opmaak van de offerte en verwerken van de gegevens in het ERP systeem
- bijstaan van de commercieel manager in zijn bespreking en verdediging van de offerte

Aanbod
Je krijgt de kans om te werken voor een bedrijf waar de medewerker centraal staat en waar geïnvesteerd wordt in ontwikkeling en groei.
Wij bieden je een doorgedreven opleiding aan en de kans om je te ontwikkelen tussen een groep enthousiaste collega's. Daarnaast kan je genieten van een competitief verloningspakket en extra legale voordelen.

In het kader van onze verdere groei zet Bolckmans een revolutionaire stap in de toekomst. Achter de schermen werken wij hard aan 3D calculatie. Als jonge en/of gedreven ingenieur kan je mee pionier worden in het ontwikkelen en verfijnen van dit systeem.

Ben jij gepassioneerd door de bouwsector en al zijn ontwikkelingen ?
Dan kan jij onze nieuwe collega worden ! Stuur zeker je CV naar : cpi@bolckmans.be

info@bolckmans.be

Monteur constructiebouw regio Rijkevorsel - Brecht - Beerse - Merksplas

We zijn op zoek naar een monteur constructiebouw uit de regio Rijkevorsel - Brecht.

Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u welfsels en tussenvloeren alsook monteert u wandbeplating (sandwichpanelen of bardageplaten). Een rijbewijs, enige ervaring met een hoogwerker en geen hoogtevrees zijn een must!

Spreekt deze functie u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

info@bolckmans.be