Bolckmans bouwt aan jouw carrièrekansen

 

Werken bij Bolckmans, dat is deel uitmaken van een  bedrijf dat mensen centraal plaatst. Want mensen die werken in een prettige en veilige omgeving zijn gelukkiger in hun werk. En we geloven erin dat we alleen maar kwaliteit en duurzaamheid kunnen beloven aan onze klanten, wanneer we onze medewerkers hetzelfde garanderen.

 

Samen bouwen, samen groeien

 

Als bedrijf kijkt Bolckmans voortdurend naar de toekomst. Hoe kunnen we voor onze klanten vernieuwende oplossingen aanbieden, elke keer opnieuw?  Door onze medewerkers steeds te laten  bijleren (dat spreekt voor zich). Dus bieden we ook onze medewerkers alle kansen om te groeien en nieuwe uitdagingen voor zichzelf te stellen.

 

Onze waarden: Trots, Kritisch, Betrokken

 

Die kernwaarden dragen we uit in onze projecten, maar ook bij onze medewerkers. We zijn uiteraard met z’n allen trots op onze gerealiseerde projecten en het geleverde werk van onze mensen. . We zijn kritisch voor wat beter kan, zodat we altijd blijven vooruitgaan. En we zijn vooral betrokken ! Betrokken bij de tevredenheid van elke collega en hun persoonlijke groei, zowel op het werk als daarbuiten.

 

Niets gevonden? Stuur ons spontaan je cv en leg uit wat jij Bolckmans te bieden hebt.

jobs@bolckmans.be